2014年6月1日

猛暑の真夏日から6月が始まった!

6月に入って最初の日曜日。34度を超す猛暑の真夏日は何処へ行く気もしないので、一日自宅でゆっくりPC。
昨日ヒヨドリに先に食べられたかと思っていた枇杷の実は、先日の強い風で落ちたものと判明。今年は完熟までまだ時間がかかりそうで、昨年と比べると一週間以上の遅れだ。
夕方になってバタバタと大きな羽音がしたので外を見ると、なんとカラスが枇杷の実をくわえて飛去った。まだ完熟していないのに‥‥。
4月のミラノサローネ視察会場からのレポートを始め、昨日の5月末尾までに合計10本のAllAbout記事をアップしました。かなりなハードワークで、まだまだ書き足りないことも沢山ありますが、とりあえず一段落です。

10本の記事は執筆順に次の内容となっています。
ミラノサローネ Report-1 ミラノ大学で始まったINTERNI2014
ミラノサローネ Report-2 Panasonic今年のテーマはスライディングネーチャー
ミラノサローネReport-3 ユーロクッチーナ最新報告Report Vol.01
ミラノサローネReport-4 ユーロクッチーナ最新報告Report Vol.02
ミラノサローネReport-5 ユーロクッチーナ最新報告Report Vol.03
ミラノサローネReport-6 ユーロクッチーナ最新報告Report Vol.04
ミラノサローネReport-7 ユーロクッチーナ最新報告Report Vol.05
ユーロクッチーナFTKに見る最新キッチン機器の動向-Vol.1
ユーロクッチーナFTKに見る最新キッチン機器の動向-Vol.2
ユーロクッチーナFTKに見る最新キッチン機器の動向-Vol.3

各記事を読んで気づかれると思いますが、日本のキッチン業界が様々な規制に縛られて、世界のキッチンがユニークな発想転換をおこなっている中、世界に通用しない井の中の蛙的商品で満足している現状を一日も早く脱却したいものと考えています。(hide)

The first Sunday after entering in June . I feel where to go because not the hot day of intense heat in excess of 34 degrees , PC slowly at home one day.
Loquat fruit of that I thought that it was either eaten earlier in Bulbul yesterday , found that it was dropped in the strong wind of the other day . Time is likely to take yet ripe this year , it's a delay of a week or more when compared with last year .
If I look at the big buzz outside that we have noisily in the evening, left flying crow in addition the fruit of loquat what. ‥ ‥ and though not ripe yet.

Including reports from Milan Salone visit venue of April , was up AllAbout article a total of 10 lines by the end of May yesterday . There are many that hard work fairly , and still need more space , but it is a paragraph for the time being .
10 articles this has become the contents of the following in writing order.
・ INTERNI2014 which began in Milan Salone Report-1 University of Milan
・Theme of the Milan Salone Report-2 Panasonic this year sliding Nature
・Milan Salone Report-3ユーロcucina latest report Report Vol.01
・Milan Salone Report-4ユーロcucina latest report Report Vol.02
・Milan Salone Report-5ユーロcucina latest report Report Vol.03
・Milan Salone Report-6ユーロcucina latest report Report Vol.04
・Milan Salone Report-7ユーロcucina latest report Report Vol.05
・And trends -Vol.1 latest kitchen equipment seen in Euro cucina FTK
・And trends -Vol.2 latest kitchen equipment seen in Euro cucina FTK
・And trends -Vol.3 latest kitchen equipment seen in Euro cucina FTK

I think that being noticed by reading each article, but in the kitchen industry in Japan is bound under the various regulations , the kitchen of the world is performing idea conversion various of frog in the well you do not want a world-class. I believe that what you want to move away as soon as possible the current situation you are satisfied with frog commodity basis .(hide)

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爽やかな香り! 自家製・山椒の薬用酒の作り方

ピリ辛タルタルソースで和え物




ワインにアボカドディップ


 トマトジュースで簡単!ミネストローネ



ブロッコリーのフリッタータ







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ユーロクッチーナFTKに見る最新キッチン機器の動向-Vol.3  
 


ユーロクッチーナFTKに見る最新キッチン機器の動向-Vol.2
 


 ユーロクッチーナに見る世界の最新キッチン Vol.5



 ユーロクッチーナに見る世界の最新キッチン Vol.4



ユーロクッチーナに見る世界の最新キッチン Vol.3



ユーロクッチーナに見る世界の最新キッチン Vol.2



ユーロクッチーナに見る世界の最新キッチン Vol.1


Panasonic今年のテーマはスライディングネイチャー



ミラノ大学から始まったINTERNI2014

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