2013年12月3日

師走の渋谷

 師走に入った今日のランチは久しぶりにRoyalGardenCafe。さすがに寒くなったこの季節はテラスで食事の人はなし。hideも意地を張らずに店内ランチ、オジさん達が多くなっているのに驚かされた。
スペイン坂の路地を入ったところにあった焼き鳥屋「串助」がなくなり、「塚田農場」という店に変わっていた。hideが渋谷でスタジオを構える前からあった由緒ある焼き鳥屋の消滅は寂しい。
センター街入口のクリスマスゲートは昼間見ると迫力がない。センター街の中央角に新しいビルが竣工間近。どんなテナントが入るのか楽しみだ。(hide)

Today's lunch which was in the Shiwasu season RoyalGardenCafe is the first time in a long time. No person of the meal on the terrace this season it became cold indeed. hide was also surprised store lunch, uncle who is to have become a lot without putting the guts.
Yakitori restaurant that was in the place where it enters the alley of the Spanish Steps "Kushisuke" was gone. I had changed to the store called "Tsukada farm". Disappearance of the venerable yakitori restaurant that was before the hide is set up a studio in Shibuya lonely.

There is no force Looking daytime Christmas gate of Center Street entrance. The new building is completed close to the center angle of the center city. I'm looking forward what tenant or entering. (hide)


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