2014年1月22日

プロ向けツナシマキッチンセミナー

3時過ぎから定例のツナシマキッチンセミナー・プロ向けが開かれた。今日のお客様は6名のキッチンデザイナー、設計事務所、デベロッパーの方々。
SM部長からのASKO食器洗い機の説明のあと、hideからキッチンデザインの最新動向。そしてtamiの担当する料理実演では、今までのVIKINGガスオーブンやセンサー付きクックトップを使った料理に、Bertazzoniのガスオーブンを使った料理が加わったがスケジュール通りの予定時間で終えることができた。参加いただいた皆様遅くまでありがとうございました。(hide)

Tsunashima Kitchen seminars and professional of regular is opened from 3:00 too. Customers today who kitchen designer, architect, developers of six peoples.
After the description of ASKO dishwasher from Sima director, the latest trends in kitchen design from hide.
And in cooking demonstration in charge of tami, she was able to dish that uses a sensor with cooktop and VIKING gas oven until now, cuisine made with gas oven Bertazzoni is applied, but end with a scheduled time. Thank you to everyone late who participated. (hide)
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2014年1月21日

大寒は過ぎたけれど‥‥

大寒は過ぎたがかなり寒い一日だった。夕方の渋谷は少し雨がぱらついたが雪にはならなかった。天気予報では今夜は雪が降るようだ。ランチは東急本店前の「嵯峨谷」で親子丼とたぬき蕎麦のセット550円。カウンター席だが、ほとんど立ち食い蕎麦屋と同じ。本店前にあるからなのか、蕎麦の味がマアマアなのからか分からないが女性客が多いのがこの店の特徴だ。(hide)

DAIKAN Coldest day is past, but it was pretty cold day. Rain little Shibuya in the evening, but I had the snow. Snow seems to fall tonight in the weather forecast. Lunch 550 yen set of raccoon and buckwheat bowl of rice topped with chicken and eggs of "SAGAYA" TokyuDept. headstore front. It's counter seating, but the same as eating soba shop Standing almost. It is a feature of this store I do not know because something is in the head shop before, taste of soba or from a good but the female customers that there are many. (hide)

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2014年1月20日

5日ぶりの渋谷出勤

先週後半は色々なイベントが続き、渋谷事務所に出る時間が無かったので、5日ぶりの出勤となった。渋谷マンションの大規模修繕工事もようやく玄関まわりの内装リノベーションを残すだけとなり、9月から続いていた仮囲いがようやく撤去されて、スッキリとした様子。ENGAWAの今日のランチは生姜焼き定食800円。オーガニックな内容で味もそこそこなので最近はここのランチが多い。(hide)

Various events will continue, because there was no time to get out in Shibuya office late last week, became the attendance of the 5th the first time. How to become large-scale repair work of Shibuya condominiums and only leave the interior renovation of the entrance hall around finally, temporary enclosure that was followed from September is finally removed, it was refreshing. Today's lunch of ENGAWA 800 yen ginger grilled meal. Lunch here many, taste is good in organic content. (hide)
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2014年1月19日

SJ一家との新春ホームパーティ

SJ一家が来てくれて、新年のホームパーティを昼過ぎからはじめた。一年ぶりの来訪でつもるおしゃべりで7時近くまで盛り上がった。今日のレシピは前菜のあとローストポーク、マッシュポテトとチーズのアリゴ、鶏肉と豆のカスレ、グラナパダーノタップリのペペロンチーノなど盛りだくさんのメニュー。ワインも5本とタップリ飲んで少々酩酊気味。楽しい時間をありがとうございました。(hide)

Sinjoh family is for coming, We started from the afternoon of New Year's home party. We were raised to close to seven o'clock in the story of the rise in visit one year.
Today's recipe menu of lots such as appetizer cassoulet of beans after roast pork arrigo and cheese mashed potatoes, and chicken, and peperoncino of granapadano cheese.  Wine drunkenness feeling a little drink plenty and five. Thank you for a good time. (hide)

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