2014年6月27日

梅雨明けはまだまだ

5月のブログを見直すと、ミニ胡蝶蘭が満開になったと書いている。あれからひと月半も過ぎていながらミニ胡蝶蘭はそのままの姿を見せてくれている。これだけ長寿な花は珍しいと思う。
SousVideという真空調理の話題をAllAboutの記事でアップしたが、記事に続いていろいろな食材にチャレンジしている。今夜は味付けしたラムチョップや時鮭をバキュームでパックし、この後冷凍庫で保存する。

Delongiのオーブントースターのタイマーが壊れて不便だったので、ネットで調べたSIROCAのノンフライコンベクションオーブンを購入した。中の造りがかなり雑なのは気になるが、まだ使いはじめたばかりだがなかなかの性能だと思う。
このコンベクションオーブンSCO-313の定価は15,000円(税別)だが、ネットでは税込9,050円という驚きの価格だ。
クライアントのお客様から早々と時候のご挨拶が届いた。ルビーを並べたような佐藤錦の美しさにほれぼれする。(hide)

Wrote when reviewing the blog of May, mini Phalaenopsis orchid has become full bloom. Mini Phalaenopsis orchids is willing to show up as it is a month and a half while has passed since then. I think longevity is a rare flower only this.
Was up in the article AllAbout the topic of vacuum cooking SousVide that, but it is the challenge of a variety of food following the article. The vacuum pack this night the Tokisake and lamb chops, and stored in a freezer after this.

It was inconvenient timer toaster oven Delongi is broken, you have purchased a non-fly convection oven of SUICA was checked on the net. Structure of the inside of sloppy pretty anxious, but I just started using yet, but I think it's quite a performance.
This convection oven's price does not 8,000 yen in net costs.
Greetings summer gift and early arrived from customers of the client. I will adorably the beauty of Sato Nishiki, such as side-by-side ruby. (hide)



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