2013年12月22日

年末の布田天神とクリスマスパーティ

 今年も残すところあと10日!今年一年の感謝を込めて布田天神に年末のご挨拶。この時期お参りする姿は少ないが、境内の枝垂れ梅の蕾が少し膨らみ始めているのを見つけて嬉しくなった。
夕方から次男夫婦とちょっと早い目のクリスマスパーティ。今夜のメインディッシュは先日友人のSJ氏から頂いた極上肉を使ったスキヤキ。今年は食肉偽装が話題になったが、旨い肉はやっぱり旨い。新婚ホヤホヤの熱い二人にあおられながらクリスマスディナーを楽しみました。ありがとう!(hide)

After the 10th place to leave this year! Greetings at the end of the year to Fuda Tenjin gratitude of the year this year. Figure to pray this time is small, but it was nice to find the buds of plum weeping of the precincts are starting to swell a little.

Christmas party of a little early and the second son married couple in the evening. Main dish of sukiyaki tonight we use the best meat that I had from Mr. Sinjoh friend the other day. Meat impersonation made ​​headlines this year, delicious meat is delicious too. I enjoyed the Christmas dinner while being fanned my sons  couple honeymoon fresh. Thanks a bunch! (hide)

連休だというのに甲州街道はガラガラ
 境内の苔むすシラカシの巨木と
寄生する名前の知らない植物
 枝垂れ梅の蕾が確かに膨らんでいる
 天神はやっぱり牛
 今夜のクリスマスパーティ
 次男夫婦
****************************************************************
All About 最新記事のご案内です。興味ある記事をご覧ください。



キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!




次世代のキッチンは「食べる場キッチン」




キッチンは「火の仕舞」が肝心です!





新しいキッチンブランド「トクラス」新登場!






オーダーキッチンの落とし穴!「水の仕舞」が肝心です。


 理想のアイランドキッチンづくり極意・その2

0 件のコメント:

コメントを投稿