2013年12月20日

年末のご挨拶へ

朝9時前の新幹線に乗って、名古屋までクライアントへ挨拶に行った。朝の東京は雨が残っていたが、三島辺りから青空がのぞき始めて、名古屋は快晴。ただ強い木枯らしが吹き荒れる寒い一日だった。
美濃加茂にある「かも川茶寮・うお完」で昼食をご馳走になる。ここの料理はなかなか美味しく人気がある様で、今日の昼めし時は80人以上はいる店がおば樣方で満席状態!
午後から打合せをおこなって、7時過ぎの新幹線で帰京。夕食は名古屋の駅弁「牛肉のひつまぶし」980円。味は悪くないが卵そぼろが多く、食べにくい弁当だった。(hide)

Riding on the shinkansen train before nine o'clock in the morning, I went to say hello to the client to Nagoya. Rain had left Tokyo in the morning, but the sky is beginning to peep from around Mishima, Nagoya Sunny. It was a cold day is just strong cold wintry wind swept.
Stay for lunch  in "Kamokawa Saryo - Uokan" in Minokamo city. Is as popular is quite delicious food here, a club in which 80 or more people in the state fully booked wooman customer is lunch time today!
By conducting a meeting in the afternoon, Return back Shinkansen 7 o'clock. "Hitsumabushi of beef" of Nagoya station dinnerbox is 980 yen. It was a lunch that taste is not bad, but the egg soboro amount is often, it is hard to eat. (hide)
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