2013年11月23日

ボジョレと鮟鱇鍋と葡萄のジャム

昨日は、わざわざ岐阜からボジョレヌーボーを届けてくださったヤマゼングローバルのNM社長に感謝を込めて、タジン鍋を使って鮟鱇鍋を堪能した。ご馳走さまでした!
朝からtamiはアメリカ産の種無し葡萄を使ってジャムづくり。皮付きのまま食べてもなかなか旨い葡萄だが、ジャムにするとまた違った美味しさを楽しむことができる。(hide)

Yesterday, with thanks to Mr.Nishimoto president of YamazenGrobal Co.Ltd. with me deliver Beaujolais Nouveau from Gifu all the way, we enjoyed the angler pot using the tagine pot. Was a feast!
Today tami jam making with seedless grapes from USA. It's quite delicious grapes to eat remains with the skin, but it is possible to enjoy a taste different again When delicious jam. (hide)

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