2013年11月2日

食空間コーディネーター・ブラッシュアップセミナー

昼過ぎから、赤坂パークビルの会議室で「食空間コーディネーター資格者ブラッシュアップセミナー」が開かれた。
18年間続いたTALK「食空間ラウンドテーブル」というテーブルコーディネーター資格を運営していた団体が、4年前にNPO法人・食空間コーディネート協会と装いを新たにするとともに新しく食空間コーディネーターという資格制度を管掌している。TALKの最初の頃には3月に開かれているテーブルウェアフェスティバルの展示小間のデザインを担当させていただいていたこともあったが、今回は久しぶりのご指名だ。
三連休の雨のなかということもあって、参加者は十数名と少なかったが,非常に熱心に聞いていただき感謝。セミナー後の質疑も活発に行われ、時間が大分オーバーしてしまった。参加いただいた皆様、スタッフの皆様お疲れさまでした!明後日4日は大阪会場でもお話しさせていただきます。(hide)
From early afternoon "Food Space Coordinator qualified personnel brush up Seminar" was held at the conference room of the Akasaka Park Building .
Operates a qualification system that new food space coordinator organization that operates a table coordinator qualification TALK that lasted 18 years called "Food Space Round Table " is , as well as in new attire and the NPO Food Space Coordinates Association four years ago have .
There is also the fact that his team was allowed to charge of the design of the exhibition stand of tableware festival to be held in March in the early days of TALK, it's your nomination after a long time .
There is also that among the rain of three consecutive holidays , participants were few and a dozen , but thank you for listening very hard . Question of the seminar after a lively , time has gone over . Everyone and who participated , it was cheers for good work everyone of the staff ! I will speak in Osaka venue the 4th day after tomorrow . (hide)
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