2013年9月5日

nobiliaキッチンセミナー・岐阜会場と極上の食事!

昨夜半から鳴り始めた雷と降り始めた豪雨は朝になっても止まず、5時に起きた時は嵐のまっただ中。駅までの道をずぶぬれになって、いつもより早く調布を出たのだが、京王線が新宿駅の手前で落雷のため運転停止。30分以上延着して新宿に到着したが、東京駅では新幹線が小田原〜横浜間の豪雨のために運転停止。予定のひかり505号は30分近く遅れてようやく出発し、岐阜羽島駅には約20分遅れでようやく到着。
グリーン車のシートには雑誌WEDGEが入っている。今月の特集記事はなんと「原発推進」のヨイショ記事!読んでみると世界の国から馬鹿にされるような内容が堂々と書かれていて不愉快になる。

岐阜市内にある「八祥」という店で昼食をご馳走になってから、会場のふれあい会館に向かった。八祥は岐阜一番の和食料理屋というだけあって、きめ細やかでデリケートな美味を堪能させていただいた。
今日のNobiliaキッチンセミナー参加者は約65名の方々。皆さん非常に熱心に話を聞いていただき、質問時間も30分以上にわたった。ご参加いただいた皆様、セミナー運営を手がけていただいたヤマゼングローバル社員スタッフの皆様、本当にお疲れさまでした。
セミナーのあとは、ショールームでのNobiliaキッチン新製品発表会。
夕方から,大垣市内にある岐阜高山地方の飛騨牛レストラン「ヒロノヤ」で美味しいワインと珍しい飛騨牛の様々な料理とステーキ、最後の仕上げに極上のガーリックライスでご馳走さま。美味しいおもてなしを本当にありがとうございました。
明日の名古屋会場もまた,よろしくお願いします!(hide)

Heavy rain began to fall and thunder began last night from a half Toma not even in the morning, middle of the storm when I got up at 5. Sopping the way to the station, I was out of the Chofu earlier than usual, but the Keio Line is shut down because of thunder in front of Shinjuku Station. I arrived in Shinjuku with delayed at least 30 minutes, but the Shinkansen is shutdown for heavy rain of Odawara-between Yokohama in Tokyo station. Hikari No. 505 of the plan is to start at last nearly half an hour late, and finally arrived about 20 minutes late in Gifu-Hashima station.

WEDGE magazine is in the seat of the green car. Feature articles this month article on "nuclear propulsion" what! Become unpleasant content, such as a fool from a country in the world and I read is written proudly.

From getting treated to lunch at the store located in Gifu city called "HASSHO" and went to petting hall of the venue. I met just a Japanese restaurant in Gifu most, HASSHO I am allowed to enjoy the delicious and delicate fine to decide.

Nobilia kitchen seminar participants of today towards the about 65 people each. I spoke enthusiastic everyone was very over 30 minutes more than Question Time. Everyone who participated, everyone of the mountain then global staff employees who had worked on the management seminar, it was really cheers for good work.

After the seminar, Nobilia kitchen new product launches in the showroom.

The evening, feast with garlic rice of the best steak dishes and, to finish up with a variety of HIDA-Beef rare and delicious wine HIDA-Beef restaurant in Ogaki city in "Hironoya". Thank you very much for the delicious hospitality.
Nagoya also venue of tomorrow, thank you! (hide)

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