2013年6月26日

日立IHクッキングヒーター新製品発表会

午後1時から六本木ベルサール会場に於いて、日立IHクッキングヒーター新製品発表会が行われた。
新製品はデリケートな温度コントロールが可能なため、120度で作るカスタードクリームや150度の野菜天ぷらから10度刻みで食材に合わせた天ぷら料理が可能になった。
グリル部分は日立では数年前からオーブンと言う名称で様々なレシピ開発とハード開発とを連動させている。例えば魚焼き以外にもドーナツを焼いたりパンを焼いたりノンオイルトンカツを調理するなど面白い用途が広がる製品になっている。(hide)

And in the Roppongi Belle salle venue from 1:00 pm, Hitachi IH cooking heater new product launches were made.
For temperature control delicate as possible, tempura dishes to suit the ingredients in increments of 10 degrees from vegetable tempura of 150 degrees and custard cream to make with 120 degree became possible new products.
Grill part is made to link the hard and development and recipe development various name say oven for several years at Hitachi. For example, it is the products interesting applications spreads bake bread or baked donut  and nonoil pork catlets also fish other than grilled. (hide)
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