2013年1月31日

ユーザー向けツナシマキッチンセミナーと寿司ランチと原田さんのアトリエショコラパーティ

昨日に続いて、今朝は11時からユーザー向けツナシマキッチンセミナーが開かれた。
今回は9名の奥様方と1名の男性の合計10名のお客様に参加いただいた。
嶋部長からASKO食器洗い機の実際の運転と商品説明、続いてhideから「キッチン計画の基礎知識」のお話をさせていただき、引き続いてtamiの料理実演。
主婦の方が多かったので料理実演は多いに盛り上がって、予定時間を2時間近くもオーバータイム。
ランチはtamiと湯島駅近くの吉池で寿司のランチ。いつものランチと比べると軽くってヘルシーだがチョット物足りない。
夜は「料理のできる建築家」として活躍中の原田正史氏の目白にある設計事務所で、ショコラパーティと題したホームパーティが開かれ、お招きされておいしい料理と美味い酒と楽しい会話に多いに盛り上がって、シンデレラタイムギリギリまで楽しませていただいた。
設計事務所の隅にコンパクトなキッチンがあり、そのスペースの陰にイタリアンシェフが隠れているのではないかと思わせるような料理の数々が、次々とサーブされてくる。hideもそれなりに料理は作るが、原田氏のメニューはマネができないレベルだ。
ちなみに、アミューズはトマトのジュレとガーリックトースト。セコンドはイカスミバゲットとトリフュ入りのサラミとプロシュート。メインディッシュはブルガリア風キッシュのオーブン焼き。鯛の塩竈。牛頬肉の煮込み。デザートが伊勢丹で仕入れてきたという風味豊かなショコラの数々と、次男がブルックリン土産にくれたチョコレート工場のチョコを手土産にお持ちしたものをいただきました。どの料理も特上の旨さでした!(hide)

Following yesterday, this morning Tsunashima Kitchen Seminars for users  is opened from 11 o'clock. Participants 10 peoples.
Item description and the actual operation of the ASKO Dishwasher from Director Shima, I will be the talk of "basic knowledge of kitchen planning" from hide, followed subsequently tami's cooking demonstration.
The cooking demonstration was excited so many housewives who, over time nearly two hours the scheduled time.
Yoshiike sushi lunch lunch near the metro station and Yushima with tami. I am a little but not enough and healthy compared with usual lunch.

In the design office located in Mejiro Mr. Masashi Harada active as "architect that can cook" evenings, home party entitled Chocolat party is opened, often in interesting conversation with wine delicious food and been invited excited to, I was Cinderella time we have to enjoy the last minute.
Many of the dishes reminiscent compact in the corner of the kitchen there is a design office, Italian chefs that they have hidden in the shade of that space, we have been following and serve. The food is quite well made ​​hide, Mr. Harada's menu level that can not be imitated.

By the way, amuse is the tomato jelly andgarlic toast. The torifu salami and prosciutto-filled second and squid ink baguette. The main dish was baked Bulgarian quiche. Grilled salt sea bream. Braised ox cheek meat.
We had what was brought to the Brooklyn chocolate factory chocolate souvenir my son and many of the flavorful chocolate dessert that has been Mr.harada bought at Isetan. Was any effect on the specific size! (hide) 












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