2012年11月25日

干し柿日和の秋の一日

朝から雲ひとつない青空が広がった日曜日。干し始めてから丁度10日間が過ぎて干し柿が順調に熟成されてきた。今朝は一粒づつ手に取って両指で揉み解す。そうすることで柿の果肉と種が離れやすくなって食べやすくなる。
昼からOZONEへ出かけて作品のパンフレットを追加。調布駅の解体工事が順調に進んでいる。OZONEのあと三越前まで行って、にんべん本店で鰹節を買い求める。薩摩枕崎産で404gもある大きいのがあったのでゲット。やっぱり枕崎の鰹節が一番うまいと思う。(hide)
Sunday was a cloudless blue sky in the morning. Hoshigaki have been steadily maturing 10 days has passed since I started just dried. This morning tami understood both rub with her fingers to pick up one by one grain. Its will likely make  easier to eat away the flesh and seeds of persimmon in doing so.
Add a brochure of the work I have to go out from noon OZONE. Demolition of Chofu Station is well underway. Go before Mitsukoshi after OZONE, buy the dried bonito in Ninben head office. Since there was a large target, which is also produced 404g Makurazaki in Satsuma. I think the most delicious bonito flakes of Makurazaki too. (hide)
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トーヨーキッチン表参道に4つめのショールームオープン



インテンザ・オリジナルオーダーキッチン新登場!

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