2012年10月7日

KDCM秋の合宿二日目

朝方まで話し込んで盛り上がったが、少し休んで9時起床!ベーコンづくり、薪割り、梨のタルトケーキづくりなど、昼過ぎまで盛り上がる。
3時過ぎに山小屋を出発して、順調に中央道を帰ったが、帰りは一宮あたりから事故渋滞でまた遅くなり、調布到着は午後9時30分だった。
参加いただいた皆様、本当にありがとうございました。そしてお疲れさまでした。特に運転をしてくださったYDさん、HDさんにも重ねてお礼申し上げます。(hide)

We talked to rise in the morning, and woke up at 9:00 a little rest!
And making Bacon, Pear compote tart pound cake, Makiwari,  rise until early afternoon.
Starting a hut to three o'clock, We returned the Chuo smoothly, return is slower in traffic accidents from around Ichinomiya, Chofu arrival was at 9:30 pm.
Everyone who participated, thank you very much. Cheers for good work and it was. Thank you again Mr. YD even Mr. HDI was particularly please to the operation. (hide)
**********************************************
キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!

インテンザ・オリジナルオーダーキッチン新登場!





0 件のコメント:

コメントを投稿