2012年10月6日

KDCM秋の合宿

KDCM(キッチンデザイナーズ・クロスミーティング委員会)恒例の秋の合宿を信州の山小屋で開催した。
調布駅に朝10時に集合して、一路中央道を諏訪インターに向かった。ところが石川町PAを過ぎたあたりから渋滞が始まり、談合坂SAに到着したのはなんと午後4時過ぎ!
山小屋には夕暮れ時の5時半にようやく到着。
今回の参加者は合計9名のメンバーとなった。
早速、今夜の料理の仕込みを開始。メニューは、大鯛のカルパッチョ、アクアパッツア、チーズアラカルト、グリーンサラダ、国産黒地鶏の丸焼き、フルーツデザートなどなど。
料理を楽しんだあと、メンバーからのプレゼンテーションをおこない実りある内容の合宿となった。話が大いに盛り上がりhideがベッドに入ったのは明け方の4時半。お疲れさまでした!(hide)

Was held in the cabin of the camp in the fall of annual Shinshu Commission KDCM(Kitchen Designer Cross meeting).
The set at 10 in the morning to Chofu station, went straight to the middle way Suwa Interchange. Congestion begins around past the Ishikawa PA, I had arrived in Dangozaka SA 4:00 pm But what!
Finally arrived at 5:30 in the hut at dusk.
Participants in this time became a member of the total nine.
Today, tonight starts the preparation of food.Menu is Largesize sea bream Carpaccio, Aquapazza, Cheese a la carte, Green salad, Roasted black domestic chicken,  such as desserts and fruit.
After enjoying the food, it was a camp of what fruitful conduct a presentation from members. Hide that went into the bed of great story rises at 4:30 in the morning. Were cheers for good work! (hide)
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