2012年7月22日

大暑とメロンと極上アクアパッツア

暦の上では「大暑」の今日も最高気温は23度!早くも秋がやってきたような気配がする。
一週間前に、「北のソムリエ}から届いた富良野メロンのツルがだいぶ枯れてきたので、そろそろ食べごろと思って、ついにナイフカット!
いけます!甘い、旨い最高のメロンです!一番甘くって美味しいところはタネの周りのゼリーの部分です。スプーンの先で注意深くタネを取り除いていただきます!
The highest temperature is 23 degrees today of "midsummer day" on the japanese calendar[koyomi]! Signs came as early as fall like that.
A week before that I have Furano melon from[KITANO SOMURIE] , and I soon good condition, knife cut at last!
Good! and Sweet, delicious is the best melons! Where is the part of the most delicious is jelly around the seeds. Will carefully remove the seeds with the tip of the spoon!
今夜は、久しぶりにhideの料理当番!男の料理と言えばまずアクアパッツア!ノルウェーサーモンの切り身、ハマグリ、車エビの魚介と、ニンニク、フレッシュトマト、ドライトマト、パプリカ、イタリアンパセリ、白ワイン、ベイリーフと調味料だけのきわめてシンプルな素材。
世界最高の調理器具ベルギーdemeyere(デメイエレ)社のJohn Powsonシリーズ多層フライパンを使って挑戦!今までに口にした中でも極上と言って良いほどの美味しいアクアパッツアができました。(hide)
Tonight, kitchen duty of hide after a long time! Man's first cuisine is the aquapazza! Fillet of norwegian salmon, clams, prawns, only very simple materials seasoning garlic, fresh tomatoes, sun-dried tomatoes, paprika, italian parsley, white wine, and bay leaf.
Challenge with a frying pan multilayer demeyere  John Powson belgium's the best cookware of the world! Aquapazza is delicious even in the best mouth ever. (hide)


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