2014年10月27日

ごっつ丼と木枯らし一号?

ランチは最近よく通っている「上五島」で「ごっつ丼」という5種類の刺身をアゴ出汁醤油で漬け込んで丼に盛りつけたもの1,000円を食べた。
ちょっと量が多すぎるのではと思いながらも完食!この店のメニューはなかなか旨い。
夜の帰宅時間には、道玄坂の欅並木の枯れ葉が強い風に巻き上げられ、木枯らし一号?と思わせるような寒い夜になってきた。(hide)
Lunch was eaten 1,000 yen which was piled in a bowl and soaking in the "KAMIGOTO" I was through lately the five types of sashimi called "Gottu bowl" in the jaw soup soy sauce.
Complete diet even while a little I think than the amount is too much! Menu of this resturant is quite delicious.
The return home time of night, dead leaves of the zelkova tree-lined Dogenzaka is wound up in strong wind, cold wintry wind one issue? And I have come to the cold night reminiscent. (hide)


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