2014年5月15日

ミニ胡蝶蘭とTAPAS TAPASのランチ

5年目と3年目を迎えたふたつのミニ胡蝶蘭がどちらも満開になってきた。
さすがに5年目のほうは少し小さくって、花の色も薄紫だが可憐に咲いている。
3年目のほうは栄養豊かなからか、派手な色合いでたっぷりの花をつけている。
ランチは久しぶりにTAPAS TAPASで海鮮パスタ1,000円。スープやドリンクがフリーなのも良いし、パスタがなかなか旨い!
明日の夕方5時から新宿OZONEで開催予定のセミナー「ミラノEuroCucina2014報告・キッチンデザインのゆくえを探る!」は、おかげさまで70名以上のお申し込みをいただいている様子。椅子だけにすれば100名近く入れますということなので、まだお申し込みを済まされていない方も、今からでもお申し込みいただけるようです。
その準備で、一日中パワーポイントとにらめっこ。内容豊かなセミナーになるよう務めます。乞うご期待!!(hide)

Both have come to full bloom mini Phalaenopsis two celebrated its third year and fifth year .
Towards the fifth year in a little indeed , the color of the flower is also a light purple , but I'm pretty bloom .
Or because the rich nutrition , more of the third year wearing a flower in a lot of flashy shades .
Lunch 1,000 yen seafood pasta TAPAS TAPAS for the first time in a long time . Drink and soup it free also may , and pasta is quite delicious !
" Milan EuroCucina2014 reporting and Explore the future of Kitchen Design" seminar is scheduled to be held , state in which I get the application of more than 70 Thanks in Shinjuku OZONE from 5:00 tomorrow evening . Since such that they put 100 people near if only to chair , is the one that does not have dispensed your application still seems able to sign up even from now .
In its preparation , all day long staring contest with power point . I will strive to become the seminar rich content . Stay tuned ! ! (hide)
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