2014年4月26日

「HOTNETキッチン」築地川公園アウトドアキッチン

恒例の「HOTNETキッチン」築地川公園アウトドアキッチンが11時から開かれた。今回の参加者は23名と非常に多くの方にご参加いただいた。
メニューはメバルのアクアパッツア、野菜の重ね煮、生春巻き、チーズフォンデュー、ローストポーク、筍の丸焼き、チャーハンなどと盛りだくさん。
OZONEがスタートした20年前の研究会から続いているのは奇跡的ともいえるが、「キッチンよ家から街へ飛び出そう!」という基本コンセプトと、食とコミュニケーションをテーマにしたからこそ続けてこられたと思う。
真夏のような強い日差しの中で午後4時には撤収して解散。ご参加いただいた皆様ありがとうございました。
hideはそのあと渋谷事務所に出勤して仕事。来週からゴールデンウィークを山で過ごすために溜まっている仕事を片付ける。(hide)


The annual " HOTNET Kitchen " Tsukijigawa park outdoor kitchen is opened from 11:00 . Participants this time had many people and very 23 people .
Todays menu is Aquapaza of rockfish , boiled vegetables superimposed , roasted raw spring rolls , cheese fondue , roast pork , bamboo shoots , fried rice and the like .
It can be said of continues from Study Group 20 years ago OZONE has started even a miracle , but it was come to continue the basic concept is referred to as " ! Would jump out to the town from the inhouse Kitchen " , simply because the theme of communication and food I think it was .
The dissolution withdrew at 4:00 pm in the strong sunlight , such as midsummer . Thank you for everyone who join us .
hide the work at the attendance office in Shibuya after that . Get some work done that remains to spend in the mountains from the Golden Week next week . (hide)


築地市場から徒歩10分の立地条件が素晴らしい公園
連休に入った渋谷も大賑わい
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