2014年2月12日

ENGAWAランチと手づくりモッツアレラチーズの夕べ

昨夜は家族4人で誕生日の夕食会を楽しんだため、少々食べ過ぎと飲み過ぎ。
こんな日のランチは、やはりENGAWAのオーガニックランチがヘルシーで良い。日替わりランチはサバ味噌の唐揚げというチョット変わったおかずだったが、サバの唐揚げに味噌ソースが乗っかったものだった。五穀米のご飯とみそ汁が旨い。
夜7時からは友人のChinさんのイタリアワイン友の会が主催して「手づくりモッツアレラチーズの夕べ」にtamiとふたりで参加。モッツアレラの手づくりという貴重な体験を楽しませてもらった。それにしても手づくりしたばかりのモッツアレラの味は最高に素晴らしい。(hide)

Because it enjoyed a dinner of birthday family of four, last night drinking too much and too little to eat.
The lunch of the day like this, organic lunch of ENGAWA may be a healthy again. Today's lunch was what miso source on fried mackerel. Miso soup and rice staple grains of rice is delicious.
Join two with tami in "An Evening of handmade mozzarella cheese" Friends of Italian wines of Chin's friend is hosted from 19:00. I had entertained the valuable experience of handmade mozzarella. Even so, the taste of mozzarella that was just wonderful handmade to the highest. (hide)


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