2014年2月18日

納豆パンの奥義公開!

結婚する前のひとり暮らしのころからhideの朝食でずーっと続いているのが、納豆パンです。まず鰹節を削ります。市販の削り節では味が出ません。今朝でちょうど2ヶ月くらい削った鰹節が終わりです。かつお出汁を取るのに使います。
茶碗に入れた鰹節と納豆を粘りが出るまでよーく混ぜます。焼き上げたばかりのトーストに乗せていただきます。最高に美味しいトーストの食べ方です。
これが納豆パンの奥義です。朝食に50年以上も続けている納豆パンはhideの健康の素です。(hide)

Followed all the time in the breakfast of hide from the days of living alone prior to marriage, it is natto toast. I shaved dried bonito first. Taste does not go out in the Kezuribushi commercially available. Bonito that shaved about two months just in this morning is the end. Use and to take bonito soup stock.
Mix carefully, into gruel natto and dried bonito that were placed in a bowl. I will put on the toast of just baked. Is the way to eat toast delicious best.
This is the mystery of natto bread. Natto bread which continues for more than 50 years for breakfast is source of health of hide. (hide)


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