2013年5月17日

RoyalGardenCafeのランチと鰹節

昨日の夜の雨が嘘みたいにカラッと晴れ渡った一日。こんな日のランチは当然アウトドアと思って昼前にはRoyalGardenCafeに行ったが、一瞬の差でテラスは満席。
テラスに一番近い外気を感じられるテーブルでパスタランチ。先日不味いと言ったパスタと同じメニューだった。
毎朝削る枕崎産の鰹節が、パックリとふたつに分かれてしまった。にんべんに持参したら、ここは骨に当たる部分で剥がれてしまったのですね。交換いたしますと言って新しい鰹節に交換してもらった。以前も買ったばかりの時は気づかないが使っているうちにふたつに分かれてしまう鰹節を交換してもらったことがあるが、外見だけでは判別できないこのような鰹節が出回ることは、にんべんや枕崎にとって不名誉なことだと思う。
品質管理を徹底してほしいと思う。(hide)

Day of rain last night is clear and crisp like a lie. I went to RoyalGardenCafe before noon at the thought of such a day lunch and outdoor course, terrace fully booked by the difference of the moment.
Pasta lunch at the table felt the air closest to the terrace. It was the same menu pasta I said the other day unpalatable.

Dried bonito of Makurazaki production to sharpen every morning, had divided into two and biting into. When I bring to NINBEN, here, did not you? Got off by part equal to the bone. I had to replace it with a new dried bonito to say I will exchange. Have you had to replace the dried bonito that would split into two before I noticed when I just bought earlier you are using, but it dried bonito like this you can not determine the only appearance hit you, for Makurazaki and NINBEN I think it's a disgrace.
I think I want you to thorough quality control. (hide)

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