2012年11月15日

朝日に輝く柿とツナシマキッチンセミナー

昨日夜なべをして皮を剥いた柿が、朝日に輝いている。渋みが抜けて甘くなるまでひとつき近くかかるが、極上の干し柿のでき上がりはこの季節一番の楽しみだ。
朝11時からツナシマユーザー向けキッチンセミナーと、午後3時半からクレドキッチンセミナーとふたつのキッチンセミナーが開かれた。ユーザー向けは最近顕著となってきた、新規需要のお客様が参加されるので、質問攻めに合うほどの人気のセミナーになってきた。
クレドのキッチンセミナーはプロ向けのセミナーだが、いろいろ学んでいただくことが多く、今日も大いに盛り上がった。ご参加いただいた皆様ありがとうございました。(hide)

Persimmon peeled to the night work yesterday, shining in the morning sun. It took nearly a month until the bitter sweet is missing, Completion of exquisite dried persimmons this season is the most fun.

Tsunashima Kitchen seminars from 11 am,  two seminars Credo Kitchen Seminar was held from 3:30 pm. Has been a remarkable recent customers new demand will be participating for the user, has become so popular seminars face a barrage of questions.
Seminars of Credo kitchen but professional seminars, often you learn everything, I was also very excited today. Thank you everyone who join us. (hide)



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トーヨーキッチン表参道に4つめのショールームオープン



インテンザ・オリジナルオーダーキッチン新登場!



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