2012年7月18日

ツナシマキッチンセミナー・プロ向け

3時から、恒例のツナシマキッチンセミナー7月度プロ向けが開かれ、9人の方にご参加いただいた。明日の早朝7時半から始まる「AllAboutじぶん学校」の講師を頼まれているtamiは朝4時起きのため、今日のツナシマセミナーは欠席。
代わりにhideがIHを使った天ぷら料理とピザ料理を担当。参加いただいた皆様に大いに喜んでいただいた価値あるセミナーとなった。セミナーのあとキッチンメーカーの若手スタッフとツナシマ商事嶋部長と5名で近くの中華料理屋で慰労懇親会!遅くまでお疲れ様でした!(hide)
Tsunashima annual seminar for proffesional is opened, people who join us towards the 9. Tami have been asked the instructor early in the morning starting at 7:30 tomorrow for "AllAbout JIBUN College" because of the morning woke up at 4, so absent from today's seminar.
Responsible for cooking tempura and pizza made hide instead was using the IH. Who became a valuable seminar delighted to everyone who participated.
Banquet at a Chinese restaurant near consolation in Director SHIMA and five young staff of kitchen manufacturer after the seminar! Cheers for good work was till late! (hide)
***********************************************
キッチン ガイドhideの最新記事はこちらです!










0 件のコメント:

コメントを投稿